Over Onze Droom

Casale Torre Del Sasso is niet alleen maar een prachtige vakantiebestemming. 

Rob en Carola hebben hun bedrijf gestoeld op 4 pijlers, ieder met een aparte doelgroep en hun eigen karakter.

Van intensieve coaching en trainings mogelijkheden, tot de mogelijkheid om het edele AIKIDO te beoefenen met AIKIDOKA’s uit de gehele wereld, van heerlijke vakanties voor de veeleisende vakantieganger tot leerzame familievakanties voor gezinnen met een verstandelijk beperkt kind of jong-volwassene.

Casale Torre del Sasso biedt de mogelijkheid om die 4 (maatschappelijk verantwoorde) activiteiten te herbergen en een plek te geven.

Het landgoed maakt het mogelijk om de diverse doelgroepen en activiteiten te spreiden over het terrein en in de tijd. Niemand heeft dus “last “ van de ander.

Overnachtingen

Uiteraard en bovenal een fantastisch vakantie verblijf voor de (veeleisende) vakantieganger en/of Italië-liefhebber. Met mooie appartementen, een prachtig vakantiehuis en een kleinschalige camping (vanaf 2025) biedt dit eeuwenoude landgoed alles wat je zoekt.

Vakanties met 'zingeving'

Casale Torre Del Sasso zal gezinnen uitnodigen, met daarin een of meerdere verstandelijk beperkte kinderen of jongvolwassenen. Deze bijzondere kinderen verblijven dan op het landgoed en de overige gezinsleden verblijven dan, als ze dat willen uiteraard, bij de omringende B&B’s. 

Aikido

Aikido wordt al ruim 30 jaar door Rob met grote toewijding bestudeerd. Trainingen in meerdere landen en onder diverse Sensei en Shihan maken het mogelijk om nu zelf stages te organiseren. Op diverse momenten in het jaar zullen aikikai vanuit de gehele wereld dan ook worden uitgenodigd om te komen trainen.

Coaching

Het landgoed leent zich uitstekend voor coaching/training/yoga/stilte etc.  Casale Torre del Sasso faciliteert het verblijf en verzorgd de inwendige mens.