Camping

Naast de sfeervolle appartementen en het vakantiehuis bent u, vanaf de zomer van 2025, ook van harte welkom op onze camping. De kleinschalige camping bij CASALE TORRE DEL SASSO biedt u rust, ruime standplaatsen, privé sanitaire voorzieningen en een fantastisch uitzicht over de vallei, de stad en de rustig stromende rivier (waarin tevens gezwommen kan worden).

Bijzonder is dat de stad Cagli  op loopafstand ligt, direct van ons terrein loop je via een charmante brug omhoog richting stad. Daar aangekomen vind je een keur aan restaurants, terrassen, theater, winkels en veel, heel veel kerken! De kindjes vinden er de lekkerste ijsjes uit de verre omgeving!

safari tent torre del sasso

Luxe Safari Tent

Er staan 8 luxe en volledig ingerichte tenten op het camping terrein. Kamperen zal nooit meer hetzelfde zijn!

 

campingplaatsen

Flexibele plaatsen

Bezoekt u CASALE TORRE DEL SASSO liever met uw eigen tent of caravan? Geen enkel probleem. De tien aanwezige “flexibele” plaatsen zijn uitermate geschikt voor caravans en tenten.


camping
tent
verhalenhoek
waterbron
rivier

Ontbijt & Diner

Iedere ochtend een heerlijk ontbijt met verse streek-producten en een verse vruchtensap op het gezamenlijke terras klinkt toch fantastisch? Laat het Rob of Carola tijdig weten en het wordt aan uw tent gebracht! 

Rob en Carola zullen zeker 2x per week een heerlijke maaltijd bereiden waar iedereen bij aan kan sluiten. Op tafel komen dan de typische gerechten uit Le Marche, verse pasta’s en , zover mogelijk, de groentes uit eigen tuin. Gastvrijheid en culinair vermaak gaan hier hand in hand. 

Daarnaast verzorgen Rob en Carola heerlijke BBQ-pakketten. Eerlijk en lekker vlees van de lokale slager!
Geniet op uw eigen terras of bij de tent van een heerlijk stukje vlees, lekkere wijn en de zwoele Italiaanse avonden. 

Vakantiehuis zijaanzicht

Vakantiehuis

Het vakantiehuis op CASALE TORRE DEL SASSO is traditioneel ingericht in de stijl van Italiaanse landhuizen. Op het overzichtelijke terrein kunt u genieten van privé-terrassen, een groot zwembad met buitenkeuken en bar. Er zijn diverse terreinen waar van alles kan worden georganiseerd.Het eigen terrein is uitermate geschikt voor wandelingen en zwemmen in de eigen rivier Fiumi Bosso. 

Het vakantiehuis Torre del sasso

Appartementen

Alle appartementen zijn traditioneel ingericht in de stijl van Italiaanse landhuizen. Alle appartementen beschikken tevens over een ruim terras, volledig ingerichte en ruime keuken, privé-terras met lounge-sets en BBQ.