Overnachtingen

Vanzelfsprekend biedt CASALE TORRE DEL SASSO de mogelijkheid om in alle rust en luxe te genieten van een heerlijke vakantie. Iedere ochtend een heerlijk ontbijt met verse streek-producten en een verse vruchtensap op het gezamenlijke terras klinkt toch fantastisch?

Rob en Carola zullen zeker 2x per week een heerlijke maaltijd bereiden waar iedereen bij aan kan sluiten. Op tafel komen dan de typische gerechten uit Le Marche, verse pasta’s en , zover mogelijk, de groentes uit eigen tuin. Gastvrijheid en culinair vermaak gaan hier hand in hand.

Daarnaast verzorgen Rob en Carola heerlijke BBQ-pakketten. Eerlijk en lekker vlees van de lokale slager!
Geniet op uw eigen terras of bij de tent van een heerlijk stukje vlees, lekkere wijn en de zwoele Italiaanse avonden. 

Torre del Sasso is oorspronkelijk een wachttoren uit de 15e eeuw en maakte onderdeel uit van de verdedigingswerken van Cagli en is gelegen aan de historische Romeinse weg Via Flaminia. Het is volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort, zonder in te boeten aan sfeer en authenticiteit. Een groot vakantiehuis, drie zelfstandige appartementen en de kleinschalige camping maken van CASALE TORRE DEL SASSO een uniek geheel en een fantastische vakantiebestemming. 

(Mocht je een afwijkende periode willen boeken dan het boekingssysteem aangeeft, dan stuur even een mail of whatsapp en we gaan het persoonlijk met je afstemmen)

Vakantiehuis

Het vakantiehuis COLOMBI biedt plaats aan 8-10 personen. In de geheel gerenoveerde toren, met torenkamer, waan je je terug in de middeleeuwen, echter wel met alle moderne luxe en comfort. Met 2 ruime badkamers, een uitgebreide keuken ( met vaatwasser) en een fantastische openhaard in de ruime woonkamer is deze woning een waar genot. Met 4 ruime slaapkamers en uiteraard de mogelijkheid (kinder)bedjes bij te zetten, is de woning geschikt voor grote gezinnen of mensen die gewoon van veel ruimte houden!

Appartementen

Apart gelegen en zeer veel privacy biedend! Ieder appartement beschikt over een moderne keuken (met vaatwasser) en ruime sanitaire voorzieningen, een aparte woonkamer en een ruime slaapkamer. De appartementen zijn geschikt voor 2-4 personen en ademen nog altijd de authentieke sfeer die je in Italië wil ervaren. Het eigen terras, met grote gemetselde BBQ biedt enorm veel privacy. Je hoeft gewoon niemand te treffen als je dat niet wilt! Het kan uiteraard wel, aan het zwembad, het gezamenlijke ontbijt of tijdens een van de heerlijke diners waar je kunt aanschuiven.

Camping

De kleinschalige camping gaat vanaf 2025 ook open. 8 luxe tenten, volledig ingericht met alles wat de moderne campinggast wil zien, staan ruim geplaatst op het prachtige terrein opgedeeld in terrassen.
Er zijn ook nog max. 10 losse campingplaatsen waar je met gemak je caravan of tent kunt plaatsen. Op de camping staan diverse picknicktafels en er zijn diverse, gemetselde, BBQ’s beschikbaar.
De ruime luxe sanitaire voorzieningen maken het geheel compleet en aangenaam!