Al geruime tijd bestond bij Rob & Carola de gedachte (en de wens) om een zekere meerwaarde te creëren. Niet alleen maar hard werken en binnen de lijntjes van anderen blijven. Nee, werkelijk iets zinvols betekenen!

Dat is de basis van “vakanties met zingeving”

Gezinnen met verstandelijk beperkte gezinsleden hebben nog altijd moeite om een onbezorgde vakantie makkelijk in te vullen. Zeker wanneer ze kijken buiten Nederland.

Op CASALE TORRE DEL SASSO is dit wel mogelijk. En Rob & Carola willen dat invullen.

Dat kunnen ze niet alleen, want om een dergelijke sociaal maatschappelijke onderneming te financieren is geld nodig. Simpel.

Fietsen, een bus, speciaal speelgoed, gereedschappen, etc. etc. Er is veel voor nodig om deze speciale doelgroep te kunnen bieden wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie.

Aankloppen bij banken willen ze niet. Liever gekozen voor een breed maatschappelijk draagvlak. En zo is het idee van een alternatieve “crowdfunding”-achtige financiering bedacht. Gedacht wordt hierbij aan het volgende:

Mogelijk geïnteresseerden kunnen een “sponsor-aandeel” kopen. Een dergelijk aandeel geeft recht op diverse interessante voordelen. Het geeft GEEN juridische eigendom van de onderneming in welke vorm dan ook. Het is een investering in een droom die dan wordt beloond. 

Er zijn vier type aandelen

Alle aandelen zijn op naam en daarmee persoonlijk en uniek. Ieder aandeel wordt beloond met korting op  boekingen, producten en maaltijden.

duo fiets verhuur

Waarom zou je meedoen?

Brons

€250,-

What's in it for me?

Zilver

€500,-

What's in it for me?

Goud

€2500,-

What's in it for me?

Eeuwige dank

€5000,-

What's in it for me?

We komen graag met u in contact

We komen graag met u in contact, zodat we u alles kunnen uitleggen over onze droom en het concept!