Appartementen

Alle (drie) appartementen zijn traditioneel ingericht in de stijl van Italiaanse landhuizen. Alle appartementen beschikken over afzonderlijke ruimtes zoals keuken, slaapkamer en woonkamer. Ook heeft ieder appartement een eigen ruim privé-terras met lounge-sets en BBQ. 
In de woonkamer is er de mogelijkheid om extra slaapplaatsen te creëren. In onze prijzen zijn het luxe-ontbijt, linnengoed, handdoeken en eindschoonmaak inbegrepen

Appartement I Pontone

Terras appartement 1

Appt Il Reniccio

Appt III Airone

Ontbijt & Diner

Iedere ochtend een heerlijk ontbijt met verse streek-producten en een verse vruchtensap op het gezamenlijke terras klinkt toch fantastisch?

Rob en Carola zullen zeker 2x per week een heerlijke maaltijd bereiden waar iedereen bij aan kan sluiten. Op tafel komen dan de typische gerechten uit Le Marche, verse pasta’s en , zover mogelijk, de groentes uit eigen tuin. Gastvrijheid en culinair vermaak gaan hier hand in hand. 

Daarnaast verzorgen Rob en Carola heerlijke BBQ-pakketten. Eerlijk en lekker vlees van de lokale slager!
Geniet op uw eigen terras of bij de tent van een heerlijk stukje vlees, lekkere wijn en de zwoele Italiaanse avonden. 

Vakantiehuis

Het vakantiehuis op CASALE TORRE DEL SASSO is traditioneel ingericht in de stijl van Italiaanse landhuizen. Op het overzichtelijke terrein kunt u genieten van privé-terrassen, een groot zwembad met buitenkeuken en bar. Er zijn diverse terreinen waar van alles kan worden georganiseerd.Het eigen terrein is uitermate geschikt voor wandelingen en zwemmen in de eigen rivier Fiumi Bosso. 

Camping

Naast de sfeervolle appartementen en het vakantiehuis bent u ook van harte welkom op onze camping ( open vanaf 2025). De kleinschalige camping bij CASALE TORRE DEL SASSO biedt u rust, ruime standplaatsen, sanitaire voorzieningen en een fantastisch uitzicht over de vallei, de stad en de rustig stromende rivier (waarin tevens gezwommen kan worden).