Over ons

Over CASALE TORRE DEL SASSO

Rust, Romantiek, Inspanning & Ontspanning:  je vindt het allemaal op het landgoed Casale Torre Del Sasso. 14 hectare groot, met daarop drie fantastisch sfeervolle, volledig ingerichte en van alle gemakken voorziene, appartementen met eigen terras en privé terrein, een historisch vakantiehuis (voor 8-10 personen) uit vroeg 17e eeuw en een kleinschalige en vooral gezellige camping (vanaf 2025). De gebouwen zijn volledig gerenoveerd en bieden een fantastisch uitzicht over de heuvels rondom de prachtige stad Cagli.

„Dromen komen echt uit!“

Met hard werken, goed en lang nadenken, veel hulp van familie en vrienden, maar vooral met doorzetten hebben wij, Rob en Carola, werkelijk onze droom kunnen waarmaken.

Met een prachtige plek in het mooie Le Marche bieden wij gasten een heerlijke ontvangst, oprechte gastvrijheid en een luxe verblijf! 

Op een landgoed van ruim 14 Ha, 3 appartementen, een fantastisch vakantiehuis en een kleinschalige camping (vanaf 2025) bieden wij alles wat nodig is voor een heerlijke ontspannen vakantie in de mooiste streek van Italië!

“Iedereen verdient een glimlach!”

Dat is zo’n beetje onze mantra, waarop het idee is ontstaan om Casale Torre Del Sasso vorm te geven. Ik, Carola werk al mijn hele, volwassen, leven in de financiële dienstverlening, in uiteenlopende functies en op alle niveaus. “Nog éénmaal een grote stap zetten “ zeg ik regelmatig! Gastvrijheid stroomt bij mij uit iedere porie. “Rob is een ambitieuze ondernemer met een passie voor koken. Binnen diverse werkgebieden, landen, functies en als laatste in zijn eigen bedrijf. Als een gepassioneerd hobby-kok verzorgt hij de lekkerste maaltijden voor onze gasten”.

“Samen delen we de droom van een eigen onderneming, met zinvolle sociaal maatschappelijke invulling, met (culinaire) gastvrijheid voorop en dan liefst in Italië. En dat is nou juist wat we gaan doen. Met een groot terrein, prachtige appartementen, een kleinschalige camping (vanaf 2025), maar vooral met de passie voor mensen, gastvrijheid, heerlijk en gezond eten en een bijzondere kijk op het leven.

Over Rob en Carola

Ontspannen vakantie voor iedereen

Casale Torre Del Sasso is een fantastische, super romantische plek voor de ‘veeleisende’ vakantieganger en/of Italië liefhebber. Met mooie appartementen, een prachtig vakantiehuis en een kleinschalige camping (vanaf 2025) biedt dit eeuwenoude landgoed alles wat je zoekt. 

Casale Torre Del Sasso bevindt zicht in het centrum van het mooiste kustgedeelte van Le Marche. Op korte afstand van prachtige kuststeden en uitgestrekte stranden. De bossen en bergen worden doorsneden door veel fiets- en wandelroutes. Voor zowel de beginner als de ervaren ‘avonturier’ goed te doen. De vele historische steden, zoals Gubbio, Ancona, Assisi en nog veel meer, met een grote rijkdom aan historische architectuur, zijn binnen één uur te bereiken. Laat u vooral verrassen door de vele winkeltjes, Middeleeuwse kathedralen en prachtige kleine stadjes met sfeervolle pleinen en straten wachten op u.