Vakantiehuis

Het vakantiehuis op CASALE TORRE DEL SASSO is traditioneel ingericht in de stijl van Italiaanse landhuizen. Ruim, stijlvol en kleurrijk.

In het geheel gerenoveerde woonhuis is het echt genieten. De enorme openhaard kan natuurlijk worden gestookt. Een heerlijke bank nodigt uit weg te zwijmelen voor het open vuur. De ruime woonkamer nodigt uit om lang te tafelen en te genieten van de maaltijd die is bereid in de volledig uitgeruste keuken. De keuken is uiteraard voorzien van de juiste apparatuur, waaronder een vaatwasser!

De 3 slaapkamers voor 2 personen zijn ruim en compleet. De authentieke bedden geven goed slaapcomfort. De aansluitende badkamer/douche/toilet maken het geheel compleet.

De torenkamer is werkelijk een bijzonder detail. De ruime kamer op de bovenste verdieping bereik je middels een authentieke trap. Boven aangekomen waan je je in een Paleis met een groot 2 persoonsbed, antieke bureaus en enorm veel ruimte. Je hebt een prachtig uitzicht over de vallei en kijkt kilometers ver weg in de uitgestrekte schoonheid van Le Marche. Gasten in het vakantiehuis kunnen gebruik maken van de diverse luxe terrassen op het landgoed. Vanzelfsprekend kunnen zij gebruik maken van een grote barbecue en het prachtige zwembad en uiteraard zijn het luxe-ontbijt, linnengoed, handdoeken en eindschoonmaak in de prijs inbegrepen

Vakantiehuis Colombi

Vakantiehuis zijaanzicht

Ontbijt & Diner

Iedere ochtend een heerlijk ontbijt met verse streek-producten en een verse vruchtensap op het gezamenlijke terras klinkt toch fantastisch?

Rob en Carola zullen zeker 2x per week een heerlijke maaltijd bereiden waar iedereen bij kan aansluiten. Op tafel komen dan de typische gerechten uit Le Marche, verse pasta’s en, zover mogelijk, de groentes uit eigen tuin. Gastvrijheid en culinair vermaak gaan hier hand in hand. 

Daarnaast verzorgen Rob en Carola heerlijke BBQ-pakketten. Eerlijk en lekker vlees van de lokale slager!
Geniet op uw eigen terras of bij de tent van een heerlijk stukje vlees, lekkere wijn en de zwoele Italiaanse avonden. 

Buiten appartement 2

Appartementen

Alle appartementen zijn traditioneel ingericht in de stijl van Italiaanse landhuizen. Alle appartementen beschikken tevens over een ruim terras, volledig ingerichte en ruime keuken, privé-terras met lounge-sets en BBQ.

Camping

Naast de sfeervolle appartementen en het vakantiehuis bent u, vanaf 2025, ook van harte welkom op onze camping. De kleinschalige camping bij CASALE TORRE DEL SASSO biedt u rust, ruime standplaatsen, sanitaire voorzieningen en een fantastisch uitzicht over de vallei, de stad en de rustig stromende rivier (waarin tevens gezwommen kan worden).