Informatie

Over Ons

Met hard werken, goed en lang nadenken, veel hulp van familie en vrienden, maar vooral met doorzetten hebben Rob en Carola werkelijk hun droom kunnen waarmaken.

Met een prachtige plek in het mooie Le Marche bieden zij gasten een heerlijke ontvangst, oprechte gastvrijheid en een luxe verblijf! 

Over Cagli

In het noorden van Le Marche rijst Cagli op, een fascinerend gehucht in het hart van de Apennijnen, maar op 50 km van de zee en met een combinatie van geschiedenis en natuur.
Het biedt een langzame levensstijl maar ook vele sportieve activiteiten voor de meest onverschrokkenen zoals wandelen of skiën, maar ook kite landsurfen en kite buggying.

Over het Landgoed

Casale Torre Del Sasso. Gelegen op de heuvel van Colombo del Sasso. 14 hectare groot, met bossen, velden en een “eigen rivier”, Fiumi Bosso. Het prachtige terrein ligt pal naast de “bruisende” eeuwenoude stad Cagli. Heerlijke restaurants binnen wandel bereik, een prachtig theater op steenworp afstand, maar toch geheel afgelegen want omgeven door een eeuwenoud park met prachtige statige eiken.

Over de Omgeving

Casale Torre Del Sasso ligt niet alleen langs de bruisend middeleeuwse stad CAGLI. In de directe omgeving vind je watervallen, uitgestrekte wandelgebieden, fantastische fietsroutes en eeuwenoude bezienswaardigheden.

Over Onze Droom

Casale Torre Del Sasso is niet alleen maar een prachtige vakantiebestemming. 

Rob en Carola hebben hun bedrijf gestoeld op 4 pijlers, ieder met een aparte doelgroep en hun eigen karakter.