Aikido Zomerstage Cagli Le Marche

AIKIDO – de weg naar harmonie. Een Japanse verdedigingskunst met elementen en technieken uit het Judo, Kendo, Jiu-Jitsu en nog enkele andere Martial Arts.

Het AIKIDO heeft nooit tot doel de ander pijn te doen. Het wil de aanvaller slechts de lust tot aanvallen ontnemen.

AIKIDO lijkt vaak erg makkelijk. De technieken en de uitvoering daarvan lijkt simpel. Maar niets is minder waar. De krijgskunst vergt oefening en veel doorzettingsvermogen. Je bereikt daarmee een bepaalde innerlijke rust en balans, naast dat het ook nog eens gewoon goed voor je lichaam is!

CASALE TORRE DEL SASSO, gaat, in samenwerking met AIKIDO RENBUKAI PESARO en AIKIDO BRABANT,  in het weekend van 09 en 10 September 2023 haar eerste AIKIDO-Zomerstage organiseren!

Wij, Rob & Carola, de Nederlandse eigenaren van deze parel in het mooie Le Marche, Italië, faciliteren het verblijf op een prachtig landgoed uit de 14e eeuw!

Roberto Foglietta (7e Dan Shihan ) en Gerard Kolsteren ( 3e Dan Sensei) zullen diverse trainingen verzorgen.

Beeld je het volgende in:

“Een grote open tent van 150 m2, een tatami van 120 m2, een prachtige locatie met diverse vergezichten, mooi weer, enthousiaste aikidofans en als afsluiting op zaterdag een fantastische BBQ, samen met je nieuw gemaakte vrienden”.

Mooier kan het niet worden!

De tent wordt binnenkort opgebouwd, de mat is gereserveerd, de aankleding ligt klaar en de eerste enthousiaste Aikidovrienden hebben zich al spontaan aangemeld

We hebben er ongelooflijk veel zin in!

Stuur een whatsapp naar +31621334008 of een mail naar info@torredelsasso.nl als je meer wil weten.

Ciao e a presto!